Gorilli lambamız

Çocuklar büyüdüçe aynı odada kalmaları da zorlaşıyor malesef. Ada ve Deniz yıllardır birlikte yatıyorlardı ama küçük bu aralar her konuda yaptığı gibi yatma olayında da abisine kök söktürünce geçen yaz odaları ayırdık. Oda ayırmak da ha deyince olmuyor. Abi kendi odasında kaldı, Deniz kütüphane gibi kullandığımız odaya yerleşti. Doğal olarak sadece yatağı gitti....Çünkü buranın iki duvarı tamamen kitaplık, bilgisayar bu odada.

Ben epeydir oda deniz'e göre renklensin diye düşünüp duruyordum. Yakın zamanda pinterestte gördüğüm lamba ise cuk oturdu bu isteğime. Önce kıl testere ile gördüğüm gorilden kestim ve siyaha boyadım. İkinci aşamayı babamız halletti. Biraz uzun bir kablo ile lambayı taktı.




Daha önce hiç aklımda yokken devrim lambayı takınca "ee bu yuvarlağı da boyamalı" dedim ben. Üstün resim yeteneğimle başladım işe. Deniz "benim odam ben boyayacağım" dedi. Boy yetmedi. Ortaya bu müthiş sanat eseri çıktı:)))))
Mesela şu gördüğünüz mavilik yukardan akan şelale, etrafında ağaçlar var. O yoğun sarılık ağaçlar arasından sızan güneş....



Çocukların eski odasınını duvarını da boyamıştım ben. Orada uzay teması kullanmıştık. Oraya ip lamba yapmıştım ben.

Deniz'in şu anki odasında böyle bir duvar resmi de var.

Yorumlar