Fotoğraf standı için adımlar....


Ne zamandır aklımda fotoğraflarım için bir köşe yapmak var. Normalde vidalarla duvara asıyorum. Hatt abir kısmını sıcak silikanla yapıştırıyorum falan. Ama her badanada onları sök, yıpranan duvarı tamir et, Devrim bu yaz isyan etti. Salonda bir duvarı tuğla desenli duvar kağıdı yaptırttım; Devrim "buraya çivi çakılmayacak" ültimatomu verdi ilk kez. Artık adamı nasıl bıktırdıysam:)))

  Neyse koca yaz şöyle mi yapsam, böyle mi olsa derken en sonunda şu alttaki gibi bir proje koca kişisinden geçer not aldı. Bir kez duvara monte edilecek, çerçeveler üstüne çivisiz yerleştirilecek. Hafta sonu rafımı yapmaya başladı da işlerden yetişmedi. Ben de elimdeki bazı renkli çerçeveleri siyaha boyadım bu arada. Bakalım sonuç nasıl olacak. Beğenmedim deme şansım yok valla evden atarlar bu kez beni...

Ev değiştirmek, eşyaların yeriyle oynamak en sevdiğim şeylerden biridir. Ama evin üç erkeği de bu durumdan hoşnut değil. Hayır onlara iş buyurmuyorum kimse yokken kendim işimi hallediyorum. Ama gel gör ki eve döndüklerinde hepsinin suratı düşüyor. "Yine mi ev  değişmişmiş, ama tam eski haline alışmışlarmış." Ben de böyle çerçeve, koltukların yastıkları ile oynayarak kendimi tatmin ediyorum işte. Bu aralar koltuklar da gözüme batıyor yani:)))

Yorumlar